Home > business, entrepreneurs, Dutch, Spain > Kleding, sieraden & boeken swoppen in Marbella

Kleding, sieraden & boeken swoppen in Marbella

30 maart 2011

Als auteur maak je verrassend leuke dingen mee. Zo was ik afgelopen zondag aanwezig op het 6e Swop evenement in Marbella speciaal voor vrouwen. Her en der geparkeerde auto´s en een wirwar aan verrijdbare bagagekoffers vol kleding, sieraden, magazines en boeken. Zo druppelden zondag internationale dames één voor één binnen in het Indonesische restaurant Djawa Marbella. Organisatrice Charo van Hulst was erg tevreden over de ruime opkomst. Er meldden zich zeker 36 vrouwen voor het bijzondere kledingruil evenement.

Het concept is eenvoudig. Je koopt een entreekaartje bij de ingang, stalt je spullen uit op tafels en kledingrekken en wacht vervolgens af. Het restaurant overhandigt je een gratis welkomstdrankje, je neemt een plekje in de zon, luistert naar de openingsspeech en wacht op het startsein. Daarna ren je als een kudde dolle stieren naar binnen op zoek naar de leukste spulletjes van andere swoppers, die je gratis mee naar huis mag nemen. Kleding, boeken, sieraden, magazines. Het is om het even, als je er maar echt blij van wordt. Ondertussen wordt uitgebreid gepraat en gekeurd door de overige aanwezigen.

En tot slot kun je speciale prijzen winnen tijdens de verloting aan het einde. Naast een uur lifecoaching van lifecoach Joyce van Ombergen-Jong, een gesigneerde CD van de ´bijna´ beroemde zanger Joost Jong en een vrolijke horoscoopkalender van BN-er Ria Valk, kon je een bioresonantie sessie winnen om je van het roken af te helpen, een heerlijke massage en ook een exemplaar van het boek ´Ondernemen in Spanje´. De opbrengt en overgebleven kleding en spullen van het Swop evenement gaan geheel naar Cudeca, een organisatie in Benalmádena (Málaga) die zich inzet voor de preventie en bestrijding van kanker.

Advertenties
  1. cjm vilé
    30 maart 2011 om 16:54

    diana

    oh wat ben ben ik trots op je…

    liefs en groetjes van Pa.

  1. No trackbacks yet.
Reacties zijn gesloten.