Home > business, entrepreneurs, Dutch, Spain, Emigreren, Spanje > Nieuwe tijdschriften over Spanje

Nieuwe tijdschriften over Spanje

3 april 2011

Sinds kort zijn er in Nederland drie tijdschriften te koop met Spanje in de hoofdrol. Naast de twee nieuwe Spanje-bladen- Spanje! en Casa en España- die al een tijdje in de kiosk verkrijgbaar zijn, is nu ook España & más in de Nederlandse kiosk te verkrijgen.

¡Spanje! magazine is een nieuw glossy reismagazine dat sinds mei 2010 in Spanje verschijnt. Het  is een vernieuwde voortzetting en samenvoeging van voormalige tijdschriften Temperament en Viva España. Het twee maandelijkse tijdschrift is zowel in Spanje, Nederland als België te verkrijgen en ligt februari ook in de Nederlandse kiosk. Het nieuwe magazine richt zich op het goede leven van Spanje. Het biedt aandacht aan de Spaanse cultuur en natuur, maar ook praktische informatie voor residenten, overwinteraars, tweede huis-bezitters, expats en geïnteresseerde vakantiegangers.

Op 1 maart 2011 kwam daar Casa en España (Huis in Spanje) bij. Casa en España is een dochterblad van Maison en Feance, een blad voor huizenbezitters of mensen die dromen van een tweede huis in Spanje. Het blad biedt zowel praktische informatie over kopen en verhuren van een huis in Spanje als verhalen van ervaringsdeskundige makelaars, fiscalisten en notarissen en algemene en culturele informatie over Spanje. Geïnteresseerden kunnen op 10 april een huizenbeurs bijwonen in het Nederlandse Beesd.

Vorige week kwam daar España & más bij. Een tijdschrift voor liefhebbers van de Spaanse taal en cultuur en Spanje als vakantieland. Dit tijdschrift beperkt zich echter niet alleen tot Spanje, maar richt zich ook op Latijns-Amerika. Sommige artikelen zijn zowel in het Nederlands als het Spaans afgedrukt.

Voor mensen met plannen om te emigreren, ondernemen en/of een huis te kopen in Spanje zijn deze bladen echte aanraders!

  1. 27 april 2011 om 15:38

    Voor meer achtergrond en actueel nieuws over Latijns Amerika raadt ik aan eens op http://www.lachispa.eu te kijken! Een magazine over Latijns Amerika (in het Nederlands) en daarnaast een zeer uitgebreide website met veel nieuws, tips, een agenda en achtergrondartikelen.

  2. 6 april 2011 om 13:05

    Goede tips! Ben een enorme fan van vakantie en de Spaanse keuken. Deze week kwam ik toevallig ook de España y mas tegen in de kiosk. Een echte aanrader voor iedereen die graag iets over Spaanstalige landen leest.

  1. No trackbacks yet.
Reacties zijn gesloten.