Home > business, entrepreneurs, Dutch, Spain, Ondernemen, ondernemen, Spanje, Nederland > Nedwork Spain, hét platform voor Nederlandse ondernemers in Spanje

Nedwork Spain, hét platform voor Nederlandse ondernemers in Spanje

12 september 2011

Genoten van mijn boek Ondernemen in Spanje? Behoefte aan meer ondernemerstips? Of je nu een beginnend zelfstandige bent op de Spaanse markt of een groot bedrijf runt in Spanje of wellicht plannen hebt het te worden. Als je op de hoogte wilt blijven van zakendoen en ondernemen in Spanje is NEDwork Spain hét aangewezen platform.

Je kunt je als ondernemer registreren voor het ´afgesloten´ forum en zo veilig informatie uitwisselen met andere Nederlandse ondernemers. Elk kwartaal verschijnt een online magazine* over ondernemen in Spanje, dat binnenkort in vernieuwde vorm wordt gelanceerd. Ook vind je dagelijks nieuw businessnieuws op de website. Nedworkspain is te volgen via Twitter, Facebook. Linkedin of RSS Feed of per nieuwsbrief. Mocht je interesse hebben als ondernemer zelf te adverteren, kan dat natuurlijk ook.

NEDwork Spain is in handen van Barbara de Swaan. Het tijdschrift NEDwork Spain wordt gerealiseerd in samenwerking met communicatiebureau Jacobs & Vis.

*In het digitale magazine vind je ook mijn vaste rubriek ´Nedworker onder Vuur´.

Advertenties