Home > Nederlanders onder de Spaanse zon, ondernemen, Spanje, Nederland > Gastblog: stilstaan bij een mijlpaal!

Gastblog: stilstaan bij een mijlpaal!

16 december 2011

Een jaar na de start van onze samenwerking, drinken we vandaag op Skype een glas cava. De reden: vier je successen! Wij vinden namelijk dat elke mijlpaal gevierd mag worden. We hebben ons gezamenlijk project de Online Coach- een compleet en compact instructieboek op het gebied van coachen via Skype- met succes afgerond. Reden voor een feestje dus.

In vertrouwen kwam ons boek tot stand en leefden we stap voor stap toe naar de boekpresentatie, die in Nederland inmiddels alweer achter de rug is. We kijken er beide met veel plezier op terug. Het was fijn dat we- dankzij Skype- allebei aanwezig waren.

Na een jaar van intensief en vol overgave samenwerken, is de tijd aangebroken om ieder ons eigen pad te vervolgen. Om met volledige focus aan een nieuwe fase te kunnen werken, is het belangrijk om stil te staan bij wat we tot nu toe hebt bereikt en daarvan te genieten.

De feestdagen komen eraan: een ideaal moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en te bezinnen op wat nog komen gaat. We proosten in vertrouwen op wat het nieuwe jaar ons beide brengen zal. Een ding is zeker: verbonden blijven we! ¡Salud!


Gastblog samen met Joyce van Ombergen