Testimonials

Ik krijg veel positieve en opbouwende reacties op het boek Ondernemen in Spanje.
Hier een greep uit de testimonials:

Inez del Prado, fotografe 
“Je boek werd direct door mijn vriend ingepikt :), maar… niet voor lang. Ik heb er al heerlijk ingelezen. Erg leuk en inspirerend. Eerlijke geschreven, met de mooie en moeilijke kanten van ieder´s ervaring.”

Wladimir Nordemann, Advocaat
“Erg mooi boek. Waardevol ook wat betreft de inhoud. Heel gevarieerd en nuttig om te lezen, met ook fantastische foto’s. Een pareltje dus. Volgende keer schrijf ik het voorwoord, OK?”

Marja Beerens, Valencia
“Ik geniet van je boek!!!”

Barbara Martens
“Je boek verkopen we ook in onze boekhandel. Ziet er trouwens schitterend en fantastisch verzorgd uit. Ik dacht dat we er al een paar van hadden verkocht.”

Hieke Voorberg
“Gefeliciteerd met het boek! Ik heb ervan genoten en veel geleerd van de ondernemersverhalen die erin staan. Well done Diana!”

Truus Surminski “Ik raad het iedereen aan die ook maar een beetje interesse heeft in Spanje!!”

Mark de Roo-Canon Business Center Barcelona 22@“Diana is naast een geweldig mens ook een fantastische schrijfster!Ben trots dat wij als bedrijf opgenomen zijn in het boek Ondernemen in Spanje.”

Harriët Bergsma- hoofdredacteur Casa en España
“Ik heb PDF’s van een aantal verhalen uit je boek ontvangen van Uitgeverij Van Dorp, bijzonder stimulerend en informatief!”

Rico Van Der Kooij- zelfstandig ondernemer in Recruitment/ HR management
“Hi Diana, wat een leuk boek heb jij geschreven, zeg! Ik vind het top gedaan. Vooral ook inderdaad hoe je het proces hebt beschreven waar de mensen doorheen zijn gegaan bij de start van hun bedrijf. Ik mag oprecht zeggen dat ik jou boek zelfs inspirerend vind. Helemaal top!” 

Monica Welsing- Ontspan je hier
“Ik vind dat je boek een leuk, openhartig, leerzaam en vooral compleet naslagwerk is geworden dat inzicht geeft in de dagelijkse realiteit van het Nederlandse ondernemerschap in Spanje. En het overstijgt het niveau van de kommer en kwel verhalen die doorgaans in programma´s zoals ´Ik Vertrek` zijn te zien. Het zal toekomstige emigranten en ondernemers (in spé ) zeker helpen hun weg te vinden en een enkeling misschien afschrikken, maar ook dat is goed. Zelf vind ik vooral de herkenning met de andere ondernemers het leukst, het is bemoedigend om te lezen dat het veel ondernemers vergaat zoals jezelf. Ook leuk is om te zien hoe de verschillen tussen Noord en Zuid-Spanje hier en daar zelfs zijn terug te vinden in de verhalen van sommige (notabene Nederlandse) ondernemers. Kortom, op naar het volgende boek!”  

Jean E.H. Dania- Group Training & Development Manager
“Ik vond het zeer de moeite waard om even met je van gedachte gewisseld te hebben. Jouw boek is erg in de smaak gevallen! Good work!”

Vincent de Vries, Vincent de Vries Photography
“Van harte!! Ziet er top uit! Hoop je snel te ontmoeten en met je samen te kunnen werken”

Barbara de Swaan- Allianz Assurances
“Beste Diana, Gefeliciteerd met dit interessante boek! Ik denk dat het een eye-opener voor veel Nederlanders zal zijn die ook dromen van het starten van een eigen bedrijf in Spanje.”  

Marleen Rikkengaa- editor/writer Van Dorp Educatief
“Ik wil even mijn vreugde met je delen: Ondernemen in Spanje is net binnen gekomen en is heel mooi geworden. We mogen echt wel trots zijn.”

Heb je mijn boek gelezen en wil je zelf ook een reactie geven? Dat kan! Meldt je reactie op deze site of via email, Facebook, Twitter, Skype of Linkedin.

  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s