Over de auteur

Diana Vilé studeerde Communicatiewetenschap aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Ze deed bestuurservaring op als voorzitter van de Faculteitsraad Sociale Wetenschappen (FSW), was (eind)redactrice van de studiebladen bij Communicatiewetenschap en Antropologie/Ontwikkelingsstudies, verdiepte zich in ontwikkelingsstudies en liep haar onderzoeksstage bij twee prominente televisiestations in Jakarta (Indonesië).

Tijdens een Erasmus-uitwisseling naar Barcelona, specialiseerde ze zich in allround audiovisueel journalist met vakken als fotografie, televisienieuws, camerawerk en Spaans. Ze studeerde ´met genoegen´af in audiovisuele communicatie (journalistiek) in ontwikkelingslanden. In 2006 begon Diana als cameravrouw bij een lokale omroep in Nijmegen en combineerde dit met journalistiek werk bij een Arthouse.

In 2008 emigreerde ze naar Barcelona. Sindsdien woont Diana in Spanje en werkt met veel plezier voor Nederlandse opdrachtgevers, waaronder Spanje.blog.nl en NEDwork Spain S.L. Ook werkte ze als web-redacteur bij een Nederlands-Spaans e-commerce bedrijf. ´Ondernemen in Spanje´is haar eerste boek.

Freelance journalist @Barcelona
Diana Vilé
T +34-644424063
Skype: dianavile
E: diana.vile@gmail.com
LinkedIn http://www.linkedin.com/in/dianavile
Wordpress:ondernemeninspanje.wordpress.com

  1. Nog geen reacties.
  1. No trackbacks yet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s